Skip to content

Behandelingen

Bij Babor Doetinchem hebben we voor iedere huidtype, huidprobleem en behoefte wel een behandeling. Ondanks de grote keuze stemmen we iedere behandeling op je af. Wat zijn de wensen, de behoeften en de verwachtingen. Zo is bij ons iedere behandeling uniek en speciaal op maat voor jou.

Huidverzorging

Onderhoud en verzorging voor jouw huid met de producten van Babor Skinovage met één doel: verjongende gezichtsverzorging voor alle huidtypes! 

Huidverjonging / Anti-Aging

Met de producten van HSR, Reversive en SeaCreation uit het topsegment van Babor laten we niets aan het toeval over en gaan we voor absolute schoonheid.

 

Medical Skin care

8 specifieke behandelingen speciaal door Babor ontwikkeld voor specifieke huidproblemen.

Mannen

Gaan mannen ook naar de schoonheidsspecialist? Jazeker, een mannenhuid heeft ook zorg en aandacht nodig. Gelukkig waarderen steeds meer mannen een goed uitziende en verzorgde huid en weten steeds vaker de weg naar de schoonheidsspecialist te vinden.

 

Lichaams­behandelingen

Huidverbeterende bindweefsel massage: deze massage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren.

Specials

Gun je huid tijdens de behandeling een extra boost van een masker of ampullen kuur. Voor elke huidtype of huidtoestand zoals droog, vet of vermoeid, is er een special. Deze extra boost voor jouw huid kun je nooit te veel doen.

 

Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een niet-operatieve manier om de symptomen van veroudering tegen te gaan.

Babor Tech, Cosmetische apparatuur

De apparatuur van Babor Tech geven net even dat stapje meer. Hoogwaardige apparatuur die helpen jouw huidprobleem op te lossen. Microdermabrasie, de spot reducer, de skinfirmor rf, coagulatie apparaat en de skin-restyler zijn onze ondersteunende apparaten voor het mooiste resultaat.

HY-ÖL en Phytoactive 2021

De BABOR CLEANSING-iconen HY-ÖL en Phytoactive in een gelimiteerde set zorgen voor een intensief schone, stralend frisse huid.

€ 45,40

€ 39,90