Skip to content

Losse modules

Naast de heerlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen die een weldaad zijn voor lichaam en geest ben je bij BABOR Doetinchem ook aan het juiste adres voor pedicure, epileren, verven, harsen, make-up en visagie. Kortom topverzorging van top tot teen.

Pedicure:

Hoe verzorg ik mijn voeten? Last van een likdoorn of een ingegroeide teennagel? Onze voeten zijn de basis van het lichaam die het behoorlijk te verduren hebben. Goede reden om er zuinig op te zijn en ze met enige regelmaat lekker te laten verwennen door de pedicure.

Christel Schutte is gediplomeerd pedicure  en zal jouw stappers in topconditie brengen en onderhouden.

Epileren:

Hoe krijg ik mooi gevormde wenkbrauwen? Wenkbrauwen zijn een sieraad voor het gezicht dus een goede reden met deze met zorg te behandelen. Door ze vakkundig te laten epileren springen jouw wenkbrauwen in het oog.

Overige overbeharing in het gelaat kan ook goed geëpileerd worden zeker als de huid overgevoelig voor harsen is.

 

Verven:

Nadat de wenkbrauwen weer in perfecte vorm zijn gestyled , is een likje verf de finishing touch. Het verven van wenkbrauwen is een secuur en nauwkeurig werkje. De juiste kleur, dikte van de verf en de hechtingstijd zijn belangrijke zaken die snel fout kunnen gaan. Zit de verf er eenmaal op dan is dit niet zomaar hersteld . Dit wil je niet toch? Laat het ons doen.

Harsen:

Heb je last van overbeharing in jouw gezicht, ledematen of lichaam? Harsen is een natuurlijke effectieve manier om haartjes tijdelijk te verwijderen. De nazorg na het harsen is zeer belangrijk dit om huidirritaties tegen te gaan. Deze zorg is bij ons in goede handen.

 

Make-up:

Mijn persoonlijkheid is mijn schoonheid

Babor Age ID heeft de juiste make-up voor elk gezicht: Exclusieve texturen en tinten overtuigen met een jeugdigere teint en een bijzondere uitstraling! Hoogwaardige lippenstift, nagellak, foundations  en dergelijke behoren tot de basics van perfecte make-up die tevens verzorgend en beschermend werkt.

Visagie:

Heb je een bijzondere gelegenheid of is de mooiste dag aanstaande en wil je vakkundig opgemaakt worden? Christel is een vakkundig visagist die jouw schoonheid nog meer laat stralen. Een huwelijk, speciale gelegenheden of gewoon zomaar omdat het mag. Je zult stralen als nooit tevoren.

Het resultaat van een bruidsmake-up zal nog mooier zijn na het ondergaan van een paar heerlijke behandelingen. Dit om eventuele oneffenheden te verwijderen en de huid in topconditie te krijgen en de make-up jouw schoonheid en stralende huid nog meer versterkt.

HY-ÖL en Phytoactive 2021

De BABOR CLEANSING-iconen HY-ÖL en Phytoactive in een gelimiteerde set zorgen voor een intensief schone, stralend frisse huid.

€ 45,40

€ 39,90