Skip to content

BABOR Doetinchem
Wie zijn wij?

BABOR Doetinchem is gelegen In het centrum van Doetinchem. Een moderne salon met 3 behandelruimtes en een winkel. Hier zorgt eigenaresse Christel Schutte ervoor dat je je meteen op je gemak voelt.

Met meer dan 35 jaar ervaring weet deze vakvrouw wat jouw huid nodig heeft. Je krijgt een behandeling op maat. Ieder mens is uniek, daarom is bij ons niks standaard. Wij spelen in op de wensen van de klant. Deze persoonlijke aandacht werpt zijn vruchten af. En dat voel je, van top tot teen. Een rustpunt waar je even helemaal kunt ontspannen.

Waar kunnen wij jou bij helpen?

Naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste is Christel gediplomeerd pedicure. Dus voor vakkundige voetverzorging ben je eveneens in goede handen bij BABOR Doetinchem.

Dat geldt ook voor (sport)massages en therapeutische behandelingen van Richard Velthorst. Hij werkt nauw samen met Christel. Zeker op het gebied van cosmetische acupunctuur versterken zij elkaar enorm. Richard Velthorst is gediplomeerd acupuncturist en zijn praktijk, Richard Velthorst Therapeutische Massages & Pijnbestrijding,  is eveneens te vinden in het pand van BABOR Doetinchem.

Dus heb je huidproblemen of pijnklachten?

Deze twee vak-experts zetten graag hun kennis en hulp in om je klachten te verlichten. 

Ook als je gewoon lekker even wilt ontspannen door middel van een massage of gezichtsbehandeling, ben je van harte welkom bij Christel en Richard.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Bel 0314 34 52 03 of mail info@bbsdoetinchem.nl

Christel-Schutte-BABOR-Doetinchem

Christel Schutte

Richard-Velthorst-BABOR-Doetinchem

Richard Velthorst

Wat zeggen onze klanten...

"Boven verwachting ben bij meerdere schoonheidsspecialiste's geweest deze overtreft ze allemaal"
"Een geweldige behandeling van Christel mogen krijgen op 10 Februari. Naast dat de behandeling ontspannen was en goed aanvoelde zag mijn huid er stralend uit, de week er na veel complimenten gekregen. Echte aanrader."
"Fijne massage gehad, nu relaxed weer door"