Skip to content

Specials

Ampullen-crash behandeling:

Voor wie is deze behandeling geschikt? Voor de veeleisende huid. Wat is het behandelingsdoel? Een gladde soepelheid en een jeugdige vitale uitstraling. De ampoule concentrates zijn de trots van Babor.
Onze ampullen zijn kleine wonderserums voor elk huidtype: de verschillende ingrediënten in hoge concentraties verzorgen als ampullenkuur voor het gezicht en décolleté alle behoeften van jouw huid. Beauty-to-go. Deze thuiskuur is perfect te beginnen in onze salon met de ampullen-crash behandeling.

Maskers

(te implementeren in een behandeling):

De maskers maken van de behandeling niet alleen een bijzondere ervaring, maar verbeteren de huid onmiddellijk met zichtbare en merkbare resultaat. Babor heeft voor iedere huidtype en behoefte een masker. Hieronder worden er een aantal beschreven.

Collageen Biomatrix masker:

Wat doet het met jouw huid? Stimuleert de herstelmechanismen van de huid. Maak lijntjes en rimpels onmiddellijk glad. Biedt maximale compatibiliteit. Vermindert roodheid en irritaties. Aanbevolen voor de extreem geïrriteerde, sterk belaste en vochtarme huid. Biedt extra hydratatie en versterkt het bindweefsel.

Grand Cru – Ultimate Rejuvenating & Anti-Wrinkle Masker:

Wat doet het met jouw huid? Vermindert lijntjes en rimpels zichtbaar onmiddellijk. Zorgt voor intense hydratatie en vitaliseert de huid. Verzorgt de huid met waardevolle arganolie.

Detoxifying Clay Masker:

Wat doet het met jouw huid? Vermindert roodheid en huidirritaties onmiddellijk op intensieve wijze. Ook te gebruiken bij verbranding door de zon. Het resultaat is een zichtbaar gekalmeerde teint.

Afspraak maken of vragen?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Bel 0314 34 52 03 of mail info@huidinstituutdoetinchem.nl