Skip to content

Hoe we jou helpen bij huidproblemen

Huidproblemen. Hoe kunnen we jou helpen bij huidproblemen?

Acne, couperose, rosacea, eczeem, psoriasis, pigmentvlekken en littekens kunnen de huid ontsieren. Wij wijzen je de weg naar een mooie en gezonde huid. Wij helpen je om deze huidproblemen te lijf te gaan.

Christel Schutte van  BABOR Doetinchem helpt je door een vakkundig advies op maat en persoonlijke verzorging. Een behandelplan zal pas opgesteld worden als de huid is gezien. Het aantal behandelingen en tijdsduur zal per persoon verschillend zijn.

Natuurlijk is jouw bijdrage voor het slagen van de behandelingen daarbij van groot belang. Zorg voor een gezonde levensstijl (voeding, beweging, gewoontes) en breng onze adviezen in praktijk. Zo ondersteun je de resultaten van de behandeling.

Wil je dat wij je helpen  bij problemen of verzorging van jouw huid? Maak een afspraak of kom langs in ons BABOR Doetinchem.

Acne. Zo pakken we dat aan.

Acne vulgaris  is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een huidaandoening, waarbij er kleine ontstekingen in de huid rondom de talgklieren ontstaan.

Littekens. Zo zorgen we dat ze minder opvallen.

Littekens zijn een onderdeel van het huidherstel. Hoe dieper of groter de beschadiging is geweest, des te groter de kans op een litteken. Krabben en pulken aan korstjes kan ervoor zorgen dat er littekens ontstaan.

Couperose. Zo kom je van die ontsierende vaatjes af.

Heb je last van roodheid en gesprongen adertjes in je gezicht? BABOR Doetinchem heeft de kennis en behandelmogelijkheden in huis om dit te verhelpen. 

Eczeem. Zo pakken we dat op natuurlijke wijze aan.

Heb jij last van eczeem?  Laat Christel Schutte, de huidspecialist van BABOR Doetinchem, jou helpen om dit op natuurlijke wijze te lijf te gaan. Daar heb je beslist geen hormonen voor nodig. 

Grove poriën. Zo zorgen we ervoor dat ze minder zichtbaar zijn.

Heb jij grove poriën? Laat Christel Schutte van BABOR Doetinchem  je helpen om ze wat aan het zicht te onttrekken.

Acne Rosacea. Zo herken je het.

Kamp je met rode vlekken en bultjes die je gezicht ontsieren? BABOR Doetinchem kan ervoor zorgen dat je er minder last van hebt. Laat je adviseren en behandelen door Christel Schutte, de vakspecialiste.

Fibromen. Zo helpen we je van deze steelwratjes af.

Heb jij fibromen oftewel vervelende steelwratjes? BABOR Doetinchem verlost je ervan.

Cellulite. Zo gaan we dat te lijf.

Cellulite wordt in de volksmond ook wel sinaasappelhuid genoemd. Cellulite kan voorkomen op billen en benen. Ook op buik, dijen en armen kan een sinaasappelhuid in de vorm van kuiltjes en bobbeltjes in de huid ontstaan.

Rimpels

Er zijn rimpels die ontstaan door vermindering van collageen en elastine vezels in de huid. Wanneer de huid tussen twee vingers zeer licht wordt aangespannen verdwijnen deze rimpels.

Pigments- en ouderdomsvlekken.

Pigmentvlekken zijn opeenhopingen van pigment (melanine), wat zichtbaar is als een donkere verkleuring van de huid. Een toename van pigment wordt ook wel hyperpigmentatie genoemd.

Verslapte huid.

Een verslapte huid hoort bij het natuurlijk ouder worden van de huid. Dit ontstaat doordat de huid dunner wordt en omdat het onderhuidse steunweefsel haar volume en stevigheid verliest. Met wat hulp van de zwaartekracht zakt die slappere huid naar beneden. Vooral bij de bovenoogleden, de kaaklijn en de hals wordt deze verslapping steeds duidelijker zichtbaar.

HY-ÖL en Phytoactive 2021

De BABOR CLEANSING-iconen HY-ÖL en Phytoactive in een gelimiteerde set zorgen voor een intensief schone, stralend frisse huid.

€ 45,40

€ 39,90